Placeholder

Tabere de limba engleza…cu Caracter!

F7fe511305ce9d04955632999c1c164f

Perfectioneaza-ti engleza chiar la ea acasa!

Care este pentru tine cel mai distractiv mod de a invata limba engleza in timpul vacantei de vara?

Noi ne-am pus deja aceasta intrebare si, daca ai intre 8 si 20 de ani, iti propunem participarea la o Tabara de Limba Engleza in Marea Britanie sau chiar in S.U.A.

Anul acesta numarul destinatiilor coincide cu aniversarea noastra a 10 ani de activitate. Iata prin urmare cele 10 destinatii ale tabelerelor noastre din vara 2012:

Harrow House International College, Swanage, Anglia
Clifton College, Bristol, Anglia
Dean Close School, Oxford Cheltenham, Anglia
Oxford Brookes University, Oxford Headington, Anglia
Saint Hughs College, Anglia
Cambridge University, Cambridge
Kent University, Canterbury, Anglia
University College London, Londra, Anglia
Queen Margaret University, Edinburgh, Scotia
St. Johns University, New York, S.U.A.

Fiecare tabara dureaza 2 saptamani si include cazare, masa, transport, dar mai ales cursuri de limba engleza cu profesori vorbitori nativi in grupe multiculturale, un larg paleativ de activitati distractive, precum si excursii catre faimoase atractii turistice din U.K. si S.U.A.

In plus, fiecare grup este insotit de un profesor Shakespeare School care asigura integrarea fiecarui membru al grupului in mediile cosmopolite din capusurile occidentale.

Daca esti curios sa afli mai multe detalii despre experientele noastre din aceasta vara, poti citi mai multe pe blogul nostru, sau poti intra pe pagina noastra de Facebook pentru a vedea albumele cu fotografiile care ne amintesc de aceasta vara minunata!