Blog

Castigatorii Shakespeare School Essay Competition 2017

 

Cel mai mare Concurs National de Creatie In Limba Engleza – Shakespeare School Essay Competition 2017 si-a desemnat si premiat castigatorii celei de-a IX-a editii: 24 de tineri talentati si creativi au reusit sa convinga juriul ca sunt cei mai buni, din tara, la limba engleza!

Festivitatea de Premiere a avut loc luni, 12 iunie 2017, la Sala ArCub Gabroveni din Bucuresti In prezenta reprezentantilor Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti – doamna prof. Diana Melnic, Inspector General Adjunct, doamna prof. Elena Stefan si doamna prof. Stefana Calinescu-Andrei, ambele Inspector pentru activitati extrascolare (Educatie permanenta).

Shakespeare School Essay Competition 2017 a facut si anul acesta Inconjurul tarii. Au intrat gratuit In competitie aproximativ 4.000 de tineri din toate judetele, care au acceptat provocarea de a-si expune punctul de vedere referitor la jocurile video – dependenta sau sport al mintii?

Cei 24 de finalisti sunt elevi de gimnaziu si liceu din Bucuresti si din judetele Arges, Brasov, Constanta, Cluj, Dolj, Ialomita, Gorj, Mehedinti, Prahova, Teleorman, Timis, Tulcea.

Shakespeare School Essay Competition s-a desfasurat pe doua categorii de varsta, respectiv 11 – 14 ani si 15 – 19 ani. Juriul competitiei, compus din profesori de la Shakespeare School, a selectat in prima etapa 30 de eseuri, din cele peste 3.800 primite, iar dupa proba interviurilor au fost alesi cei 24 de castigatori.

CASTIGATORI CATEGORIA 11-14 ANI:

PREMIUL I – Mara Vasile (14 ani), eleva a Scolii Gimnaziale Herastrau din Bucuresti.
Din pacate Mara nu a putut fi alaturi de noi in ziua festivitatii, insa si-a trimis un reprezentant de seama: pe tatal ei,  care a acceptat, extrem de surprins si emotionat, marele premiu.

PREMIUL II – Matei Cristea de la Clubul Copiilor Sector 6 – Bucuresti si Catalin Neagu de la Scoala Gimnaziala “Alexandru Odobescu” din Urziceni, judetul Ialomita.

PREMIUL III  Andrada Predescu de la Scoala Gimnaziala “Alexandru Davilla” din Pitesti, judetul Arges si Oriana Dumitru, de la Scoala Gimnaziala “Nicolae Titulescu” din Bucuresti.

PREMIUL JURIULUI – Serban Ungureanu de la Colegiul National de Informatica “Tudor Vianu” Bucuresti si Negoita Isabela de la Colegiul National “Mircea cel Batran”din Constanta.

PREMIUL DE ORIGINALITATE – Maria Ruxandra Popescu, de la Scoala Gimnaziala nr. 149 Bucuresti si Eduard Cimpeanu, de la Colegiul National “Alexandru Ioan Cuza” din Ploiesti, judetul Prahova

PREMIUL SPECIAL – Dan Andrei Grigore de la Scoala Gimnaziala nr. 81 din Bucuresti, Denisa Dragoi de la Scoala Gimnaziala nr. 3 din Rasnov, judetul Brasov, Darius Petre Giurca de la Scoala Gimnaziala Novaci, judetul Gorj si Maria Plesea, de la Scoala Gimnaziala nr. 2 din Videle, judetul Teleorman.

Castigatori categoria 11 14 ani
CASTIGATORI CATEGORIA 11-14 ANI:

PREMIUL I – Zibileanu Maria Anne-Lisa (17 ani), Liceul Teoretic Grigore Moisil din Tulcea.

Zibileanu Maria Anne Lisa 17 ani locul I categoria 14 19 ani alaturi de Adriana Alionte
PREMIUL II – Iulia Diana Sasu, de la Colegiul National Pedagogic “Constantin Bratescu” din Constanta si Radu Diaconescu, de la Colegiul National “Sf. Sava” din Bucuresti.

PREMIUL III – Ioana Cristina Popa, de la Colegiul National “Cantemir Voda” din Bucuresti si Rares Calota, de la Liceul Teoretic International de Informatica (ICHB) din Bucuresti.

PREMIUL JURIULUI Ioana Paula Iacoban de la Liceul Teoretic “Grigore Moisil” Timisoara si Maia Ileana Ciobanu de la Colegiul National Ion Luca Caragiale, Bucuresti.

PREMIUL DE ORIGINALITATE – Alexandra Iliuta de la Colegiul National “Gheorghe Titeica” din Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti si Gabriel Ionescu, de la Colegiul National de Informatica “Tudor Vianu” din Bucuresti.

PREMIUL SPECIAL – Erminia Popa, de la Colegiul National “Carol I”, din Craiova, judetul Dolj si Andreea Hodis, de la Liceul Teoretic “Ana Ipatescu” din Gherla, judetul Cluj.

Castigatori categoria 15 19 ani
Castigatoarele locurilor I, de la cele doua categorii de varsta, au primit din partea organizatorilor cate o tabara de doua saptamani la Londra, la University College of London (UCL). Toti premiatii au primit, pe langa diplome si medalii, si cursuri de limba engleza la Shakespeare School, taxe de inscriere la examene Cambridge, carti, dictionare, vouchere si multe altele.

Lista completa a eseurilor care au convins juriul competitiei prin creativitate si originalitate, acuratete a limbii, vocabular, organizare si coerenta, poate fi accesata AICI (sau copy-paste in browser: https://goo.gl/fzgC6N)

In cadrul festivitatii de premiere a mai fost decernat Trofeul Excelentei, acordat Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, pentru cel mai mare numar de elevi inscrisi in concurs, premiu acceptat in numele ISMB de doamna Diana Melnic, Inspector General Adjunct

DSC 7510
De asemenea a fost acordata si distinctia Certificate of Excellence acordata doamnei Violeta Ivanof, profesor de limba engleza la Liceul Teoretic Grigore Moisil – Tulcea, desemnata indrumatorul cu cei mai multi elevi inscrisi la editia de anul acesta a Shakespeare School Essay Competition.

La eveniment a fost prezent si ambasadorul celei de-a 9-a editii a „Shakespeare School Essay Competition”, Cristian Onetiu – antreprenor de succes, cu o experienta de peste 15 ani, prezent In Top 500 Forbes, speaker, consultant de business pentru companii internationale, autor si realizator TV. Acesta le-a Impartasit din proprie experienta, tuturor tinerilor prezenti la eveniment, cateva sfaturi si trucuri despre succes.

Mai mult decat atat, Cristian Onetiu le-a facut o surpriza celor doua castigatoare ale premiului I, oferindu-le din partea sa cate 500 de lire sterline pentru tabara din Marea Britanie.

Discursul lui Cristian Onetiu poate fi urmarit aici: https://goo.gl/gN0bnc 

 

Parteneri media: Radio Romania Cultural – partener principal, Agerpres, Radio Itsy Bitsy, Televiziunea Elevilor, edu-news.ro, Edumanager.ro, Portal Invatamant, Copilul.ro, Clopotel.ro, SuntParinte.ro, ExamenulTau.ro, Romania Pozitiva, Stiri pentru Copii, Copiisimamici.ro, Mamici la Superlativ, Coaching la Superlativ.

Parteneri educationali: Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Federatia VOLUM, Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti – Invatamant Preuniversitar (FNAP-IP), 4Career, Bucharest English Teachers’ Association – BETA, Romanian Association of Teachers of English – RATE.

Sponsori: Shakespeare School, British Council, Carturesti, Editura Trei, Fischer International, ARCUB, Simaco Advertising, Koh-I-Noor, Apple Dent.

Organizator: Asociatia Shakespeare School pentru Educatie

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole

Contactează-ne!